Een kliko of afvalcontainer in de tuin staat niet heel mooi. Wij hebben de oplossing, een kliko ombouw. Dit product geeft uw tuin extra aandacht en op deze manier valt de afvalcontainer niet op. Het is een mooi hout product die u makkelijk aan de zijkant van uw tuin kan plaatsen. Door de kliko ombouw heeft u ook minder stank in uw tuin, waardoor er minder ongedierte in uw tuin zal rond lopen.

webshop

Voordelen kliko ombouw

Het grote voordeel is dat u uw containers niet meer ziet staan in de tuin. Daarnaast is de lucht van het afval een stuk minder in de tuin. Ook is de behuizing van de kliko ombouw verrijdbaar, zo kunt u hem makkelijk verplaatsen om de tuintegels schoon te maken. Nog een bijkomend voordeel is dat de deksels aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Op deze manier hoeft u ook niet de deksel van de afvalcontainer vast te pakken. Eerst een kliko kopen? Bekijk onze webshop!

kliko ombouw

Gasveer op de kliko

Als toevoeging op de kliko ombouw, kan er een gasveer geplaatst worden. Hierdoor kunt u met volle handen een kleine tik op de deksel geven en voila, beide deksels gaan open en u kunt het afval gemakkelijk en snel in de afvalcontainer of afvalbak gooien.

Kliko ombouw container bestellen

Bij Kliko.nl hebben wij een aantal verschillende kliko ombouw producten. Alle producten zijn van een hoogwaardig houtsoort gemaakt. Het product is in verschillende groottes te verkrijgen. De kleinste is 140 liter, de tweede is 240 liter en de grootste is een duo kliko ombouw en deze heeft twee keer 240 liter als inhoud. In de grootste kliko ombouw passen twee grote afvalcontainers.

Bekijk het assortiment van de kliko ombouw.

kliko ombouw bestellen

Contact voor meer informatie over de Kliko ombouw

De Kliko ombouw is nu te bestellen op onze website. Wanneer u meer informatie wilt over de ombouw kliko dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: +31 (0) 318 55 93 93. Ook kunt u ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.