Afvalbakken zijn onmisbaar in ons leven. Kliko heeft veel afvalbakken in verschillende soorten en maten. Elke locatie vraagt om een andere afvalbak. Ook houdt een afvalbak van Kliko de omgeving netjes. Het draagt bij aan een verzorgde uitstraling. Op onze website ziet u ons aanbod aan afvalbakken. Staat er niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij kijken direct voor u of wij het gevraagde kunnen leveren. Afvalbak kopen? Klik op de button om naar onze webshop te gaan.

Afvalbakken

Over Kliko

De naam Kliko is wereldwijd bekend. Het merk is begonnen in Nederland, ontstaan uit de namen Klinkenberg en Koster. De afvalbakken zijn al jarenlang een begrip in de Nederlandse volksmond. Door de continue veranderingen in de vraag vanuit de markt loopt Kliko voorop. De afvalbakken van Kliko zijn door heel Europa te vinden. Kliko is een enerverend en innovatief familiebedrijf. Kliko kopen? Dat doet u bij ons!

Containers

De containers zijn wel de bekendste afvalbakken van Kliko. Deze afvalcontainers zijn weer te onderscheiden in verschillende soorten afvalbakken. De minicontainers van Kliko zijn te gebruiken voor verschillende doelen. Nog een bekende afvalbak: de vierwielcontainer. Deze wordt vooral gebruikt voor groot afval. Er kunnen ook andere zaken in deze afvalbak opgeslagen worden. Vierwielcontainers zijn verkrijgbaar in staal en kunststof. Vanaf 500 liter.

Prullenbakken

Prullenbakken zijn zeer praktische afvalbakken. Het is een manier om handig afval te kunnen scheiden. Kliko heeft een groot aanbod van verschillende prullenbakken. In alle soorten en maten. Van zakelijk tot huiselijk. Grote kans dat er een afvalbak tussen zit die u wel wilt kopen. Bij Kliko kunt u vertrouwen op een optimale service. Bezoek onze website en stel zelf de prullenbak samen die u zoekt. Een prullenbak of afvalbak koop je bij Kliko.nl.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Kliko streeft naar continuïteit. De lange termijn is erg belangrijk. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Kliko hoog in het vaandel. In onze keuzes houden wij rekening met het milieu en de medemens. Ook zetten wij ons in voor onze omgeving. Wij zorgen ervoor dat verenigingen hun afval gescheiden aan kunnen leveren. De aankoop van een afvalbak is daarnaast een duurzame investering. De afvalbakken gaan lang mee.

Wilt u een afvalbak kopen?

Bent u op zoek naar een afvalbak? Dan bent u bij Kliko aan het juiste adres. Het complete assortiment is eenvoudig te bestellen via onze webshop. Binnen 48 uur wordt uw bestelling geleverd. Heeft verdere vragen of opmerkingen? U kunt ons telefonisch bereiken via: (+31) 0318 55 93 93. Ook kunt u mailen naar: info@kliko.nl. Een afvalbak kopen doe je bij Kliko!

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.