Wanneer u op zoek bent naar een ondergrondse container, bent u aan het juiste adres bij Kliko.nl. Eurobins is het bedrijf achter de wereldberoemde container: Kliko. Wij zijn sinds eind jaren ‘80 actief op de afvalmarkt met innoverende producten. Het product Kliko is inmiddels zo ingeburgerd, dat veel mensen de naam Kliko als soortnaam zijn gaan gebruiken wanneer zij een (mini)container bedoelen. Wij leveren onze diensten onder andere aan particulieren, bedrijven, afvalinzamelaars en gemeenten.

Ondergrondse container: Diverse oplossingen

Sinds 1997 leveren wij ondergrondse containers aan voornamelijk gemeenten en bedrijven. Sinds wij zijn begonnen met het leveren van ondergrondse containersystemen, is er veel vraag naar maatwerkoplossingen. Ondergrondse containers en toegangselektronica kunnen wij volledig op maat leveren. Wij leveren onder andere de volgende producten:

  • Zuilen
  • Pick up systeem
  • Klapdekselsyteem
  • KTZ Systeem

De voordelen van een ondergrondse container

Hygiëne en een besparing van ruimte zijn de grootste voordelen van het ondergronds opslaan van afval. Al onze containers zijn voorzien van een afsluitbare deksel, waardoor er geen geur vrijkomt. Met een ondergrondse container heeft u bovendien het voordeel dat het afval koel blijft. Hierdoor blijft geurontwikkeling beperkt.

Het ondergronds opslaan van afval heeft daarnaast het voordeel dat er veel ruimte bespaard blijft. Bovendien neemt de bovenbouw van een ondergrondse container een beperkte ruimte in. Door gebruik te maken van een ondergronds containersysteem, blijft veel ruimte bespaard. Ruimte die voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Eurobins (het bedrijf achter Kliko) wil blijven innoveren. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor het KTZ systeem. Een revolutie in de wereld van afvalinzameling.

KTZ Systeem

Met het KTZ systeem kunnen ondergrondse containers chauffeursonafhankelijk ingezameld worden. Het KTZ systeem is veilig en werkt volledig automatisch. Zo zet het KTZ systeem de omgeving af door middel van geluidssignalen, alvorens de ondergrondse containers geleegd worden.

Het legen van de ondergrondse containers gaat met een KTZ systeem via een volautomatisch zijdeladingssysteem. Dit systeem tilt de containers uit de grond met twistlock opnameschoenen. Door deze manier van werken is het mogelijk een container in 3 minuten volledig te legen.

Contact

Wanneer u vragen heeft over een ondergronds containersysteem, kunt u ons bereiken per e-mail of telefonisch. U kunt een e-mail sturen naar info@kliko.nl en wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen via telefoonnummer: (+31) 0318 55 93 93.

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.