HomeOndergrondse container

Ondergrondse containers

Ondergrondse container

Wanneer u op zoek bent naar een ondergrondse container, bent u aan het juiste adres bij Kliko.nl. Eurobins is het bedrijf achter de wereldberoemde container: Kliko. Wij zijn sinds eind jaren ‘80 actief op de afvalmarkt met innoverende producten. Het product Kliko is inmiddels zo ingeburgerd, dat veel mensen de naam Kliko als soortnaam zijn gaan gebruiken wanneer zij een (mini)container bedoelen. Wij leveren onze diensten onder andere aan particulieren, bedrijven, afvalinzamelaars en gemeenten.

Ondergrondse container: Diverse oplossingen

Sinds 1997 leveren wij ondergrondse containers aan voornamelijk gemeenten en bedrijven. Sinds wij zijn begonnen met het leveren van ondergrondse containersystemen, is er veel vraag naar maatwerkoplossingen. Ondergrondse containers en toegangselektronica kunnen wij volledig op maat leveren. Wij leveren onder andere de volgende producten:

  • Zuilen
  • Pick up systeem
  • Klapdekselsyteem
  • KTZ Systeem

De voordelen van een ondergrondse container

Hygiëne en een besparing van ruimte zijn de grootste voordelen van het ondergronds opslaan van afval. Al onze containers zijn voorzien van een afsluitbare deksel, waardoor er geen geur vrijkomt. Met een ondergrondse container heeft u bovendien het voordeel dat het afval koel blijft. Hierdoor blijft geurontwikkeling beperkt.

Het ondergronds opslaan van afval heeft daarnaast het voordeel dat er veel ruimte bespaard blijft. Bovendien neemt de bovenbouw van een ondergrondse container een beperkte ruimte in. Door gebruik te maken van een ondergronds containersysteem, blijft veel ruimte bespaard. Ruimte die voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Eurobins (het bedrijf achter Kliko) wil blijven innoveren. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor het KTZ systeem. Een revolutie in de wereld van afvalinzameling.

KTZ Systeem

Met het KTZ systeem kunnen ondergrondse containers chauffeursonafhankelijk ingezameld worden. Het KTZ systeem is veilig en werkt volledig automatisch. Zo zet het KTZ systeem de omgeving af door middel van geluidssignalen, alvorens de ondergrondse containers geleegd worden.

Het legen van de ondergrondse containers gaat met een KTZ systeem via een volautomatisch zijdeladingssysteem. Dit systeem tilt de containers uit de grond met twistlock opnameschoenen. Door deze manier van werken is het mogelijk een container in 3 minuten volledig te legen.

Contact

Wanneer u vragen heeft over een ondergronds containersysteem, kunt u ons bereiken per e-mail of telefonisch. U kunt een e-mail sturen naar info@kliko.nl en wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen via telefoonnummer: (+31) 0318 55 93 93.

Jan Huizer

Accountmanager

+31 (0)6 - 20 61 02 62

jan.huizer@kliko.nl

Welke producten kunnen wij leveren?

Containerbehuizing

Met het halen van de doelstellingen van de overheid is het belangrijk dat iedereen meedoet met het goed voorscheiden van afval. Ook bij hoogbouw of kleine appartementencomplexen. Daarvoor is er nu een oplossing!

lees verder

Zuilen

Intelligentie staat bij ondergrondse containers boven de grond. Bekijk onze zuilen en raak overtuigd.

lees verder

KTZ systeem

De grootste revolutie in ondergrondse containers. Supersnel en veilig, chauffeursonafhankelijk ledigen.

lees verder

Onderhoud

Met goed onderhoud gaat een systeem jaren mee. U weet niet hoe? Laat ons het doen!

lees verder
  • alles onder 1 dak
  • 1 aanspreekpunt
  • standaard maatwerk
  • basic tot high-tech

Duurzaam Kliko levert containers die voor 99,5% bestaan uit gerecycled materiaal. Bij het produceren van de containers komt energie vrij, die het bedrijf gebruikt om de eigen panden te voorzien van verwarming. Containers die niet meer geschikt zijn als inzamelhulpmiddel levert Kliko aan (sport)verenigingen. Zo hergebruikt Kliko met behulp van consumenten de containers op een […]

lees verder

Omstreeks 09.45uur zal de wethouder de officiële opening uitvoeren. Tijdens de Kliko Innovatie Dagen zijn naast de innovaties van Kliko zelf ook de laatste ontwikkelingen van haar partners te zien. Zo zijn AW materieel, Haller Benelux, Mercedes Benz Nederland, de Schenk Groep en Terberg Matec Nederland van de partij. Naast deze partners zijn er ook […]

lees verder

Zo zal Kliko onder andere een nieuwe productlijn lanceren: Kliko Heavy Duty. Dit zijn producten die voor het zware werk in gezet kunnen worden. Denk hierbij onder andere aan een compleet nieuwe lijn vierwielcontainers, maar ook een vernieuwde lijn palletboxen, gemaakt uit circulair materiaal en uit één geheel gespoten. Terberg Matec, Mercedes Benz en Kliko […]

lees verder

De Kliko Innovatie Dagen zijn langzaamaan een traditie in de reinigingsbranche aan het worden. De kleinschaligheid en de directe contacten geven dit evenement een heel eigen karakter. De combinaties van oud en vertrouwd en nieuwe innovaties zorgen voor een eigen dynamiek tijdens deze dagen. Naast nieuwe producten zullen er ook diverse sprekers informatiesessies geven over […]

lees verder

Tot zijn ziekbed was Willem-Jan nog altijd actief binnen het familiebedrijf “Kliko”, wat hij opbouwde. 40 jaar geleden introduceerde Willem-Jan de welbekende Kliko in Nederland, wat vervolgens uitgroeide tot een groot succes en een begrip werd voor een ieder in Nederland. Samen met de Rotopress vuilniswagens niet meer weg te denken. Willem-Jan is al die […]

lees verder

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.