HomeOndergrondse container

Ondergrondse containers

Ondergrondse container

Wanneer u op zoek bent naar een ondergrondse container, bent u aan het juiste adres bij Kliko.nl. Eurobins is het bedrijf achter de wereldberoemde container: Kliko. Wij zijn sinds eind jaren ‘80 actief op de afvalmarkt met innoverende producten. Het product Kliko is inmiddels zo ingeburgerd, dat veel mensen de naam Kliko als soortnaam zijn gaan gebruiken wanneer zij een (mini)container bedoelen. Wij leveren onze diensten onder andere aan particulieren, bedrijven, afvalinzamelaars en gemeenten.

Ondergrondse container: Diverse oplossingen

Sinds 1997 leveren wij ondergrondse containers aan voornamelijk gemeenten en bedrijven. Sinds wij zijn begonnen met het leveren van ondergrondse containersystemen, is er veel vraag naar maatwerkoplossingen. Ondergrondse containers en toegangselektronica kunnen wij volledig op maat leveren. Wij leveren onder andere de volgende producten:

  • Zuilen
  • Pick up systeem
  • Klapdekselsyteem
  • KTZ Systeem

De voordelen van een ondergrondse container

Hygiëne en een besparing van ruimte zijn de grootste voordelen van het ondergronds opslaan van afval. Al onze containers zijn voorzien van een afsluitbare deksel, waardoor er geen geur vrijkomt. Met een ondergrondse container heeft u bovendien het voordeel dat het afval koel blijft. Hierdoor blijft geurontwikkeling beperkt.

Het ondergronds opslaan van afval heeft daarnaast het voordeel dat er veel ruimte bespaard blijft. Bovendien neemt de bovenbouw van een ondergrondse container een beperkte ruimte in. Door gebruik te maken van een ondergronds containersysteem, blijft veel ruimte bespaard. Ruimte die voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Eurobins (het bedrijf achter Kliko) wil blijven innoveren. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor het KTZ systeem. Een revolutie in de wereld van afvalinzameling.

KTZ Systeem

Met het KTZ systeem kunnen ondergrondse containers chauffeursonafhankelijk ingezameld worden. Het KTZ systeem is veilig en werkt volledig automatisch. Zo zet het KTZ systeem de omgeving af door middel van geluidssignalen, alvorens de ondergrondse containers geleegd worden.

Het legen van de ondergrondse containers gaat met een KTZ systeem via een volautomatisch zijdeladingssysteem. Dit systeem tilt de containers uit de grond met twistlock opnameschoenen. Door deze manier van werken is het mogelijk een container in 3 minuten volledig te legen.

Contact

Wanneer u vragen heeft over een ondergronds containersysteem, kunt u ons bereiken per e-mail of telefonisch. U kunt een e-mail sturen naar info@kliko.nl en wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen via telefoonnummer: (+31) 0318 55 93 93.

Jan Huizer

Accountmanager

+31 (0)6 - 20 61 02 62

jan.huizer@kliko.nl

Welke producten kunnen wij leveren?

Zuilen

Intelligentie staat bij ondergrondse containers boven de grond. Bekijk onze zuilen en raak overtuigd.

lees verder

KTZ systeem

De grootste revolutie in ondergrondse containers. Supersnel en veilig, chauffeursonafhankelijk ledigen.

lees verder

Onderhoud

Met goed onderhoud gaat een systeem jaren mee. U weet niet hoe? Laat ons het doen!

lees verder
  • alles onder 1 dak
  • 1 aanspreekpunt
  • standaard maatwerk
  • basic tot high-tech

Door de stevige groei die Kliko de laatste jaren doormaakt, is de huidige locatie waar het hoofdkantoor zich bevindt te klein geworden. Tien jaar geleden is deze locatie betrokken op de groei en nu is er geen groei meer mogelijk op de huidige locatie. Daarom is de grond aangekocht van `de buren´. Door deze aankoop […]

lees verder

De gemeente Goes is voornemens om diftar in te gaan voeren. Tegelijk met dit traject is daarom een Europese aanbesteding voor de vervanging van de bestaande minicontainers ingezet. Bij deze nieuwe minicontainers moeten ook UHF chipstickers worden toegepast. Na de gelopen aanbesteding blijken de Kliko containers zowel technisch als financieel de beste te zijn. Goes […]

lees verder

Maar liefst 5 collega’s hebben hun dienstverband mogen vieren van (meer dan) 12½ jaar bij Kliko. Zo waren Mario Batenburg, Gert van de Pol, Doekle Zwijnenburg, Frans Bos en Wilfred van Viegen allen meer dan 12½ jaar bij Kliko aan het werk in meerdere functies. Met onder andere een grote bos bloemen werden zij tot […]

lees verder

Naar aanleiding van deze gebeurtenissen heeft Editie NL van RTL4 hier een kort onderwerp over gemaakt. Om de laatste stand van zaken te weten omtrent de veiligheid van ondergrondse containers kwamen ze bij ons op bezoek om beelden te schieten. Via onze facebook pagina kunt u de beelden terugkijken.

lees verder

De Dongenaar is door de drie bakken veel beter gaan scheiden en dat heeft al zijn vruchten afgeworpen. In 2016 is het aanbod van huishoudelijk restafval fors gedaald. Ruim 607.000 kilo minder dan in 2015. Ook het aanbod Groente, fruit- en tuinafval (GFT) is in 2016 fors gedaald: ruim 378.000 kilo minder. Het aanbod oud […]

lees verder

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.