Als opdrachtgever vertrouwen op de integriteit en betrouwbaarheid van bedrijven waarmee u samenwerkt. Bij Kliko Groep streven we naar de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit, milieubeheer, informatiebeveiliging en veiligheid. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we alle belangrijke certificaten bezitten, waaronder ISO 9001, 14001, 27001 en VCA.

Deze certificaten zijn geen toevalstreffer; ze tonen aan dat ons bedrijf zich inzet voor strikte naleving van geldende wet- en regelgeving. Door onafhankelijke instanties te laten vaststellen dat we voldoen aan de normen op het gebied van kwaliteit, milieubeheer, informatiebeveiliging en veiligheid, tonen we ons engagement aan voor transparantie en verantwoordelijkheid.

Voor opdrachtgevers is het van essentieel belang om te kunnen vertrouwen op partners die zich houden aan de hoogste normen. Met onze certificeringen bieden we een solide basis voor een betrouwbare samenwerking. We blijven ons inzetten om deze standaarden te handhaven en onze processen voortdurend te verbeteren, zodat we blijven voldoen aan de verwachtingen van onze partners en de maatschappij als geheel.

Naast deze procescertificaten voldoen onze producten uiteraard ook aan alle certificeringen op gebied van veiligheid en milieu. Zo beschikken onze producten en diensten ook over onder andere:

Met al deze onafhankelijk certificeringen kunt u aantonen dat u met de juiste partij samenwerkt!

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.