Als familiebedrijf streven wij continuïteit na. Wij kijken niet alleen naar de directe (financiële) gevolgen, de lange termijn is belangrijk voor ons. Dit beïnvloedt onze keuzes over hoe wij omgaan met het milieu en onze medemens.

“Straatje” ondergrondse containers in België

Onze omgeving is belangrijk voor ons. Wij dragen verantwoordelijkheid in het omgaan met mens en milieu. Daarom staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog bij ons in het vaandel. Van het bieden van werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, tot ons interne en externe milieubeleid. Wij maken bewuste keuzes en kijken graag naar hoe mens en middel optimaal ingezet kunnen worden.

Wij zijn dagelijks bezig om te kijken hoe onze processen en producten nog efficiënter gemaakt kunnen worden om mens en milieu te ontlasten. Bij Kliko staat kwaliteit hoog in het vaandel, dus concessies willen we niet doen op dat gebied. Deze keuzes en doelen worden onderstreept door ons ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en VCA** certificaat.

Met regelmaat zetten we ons ook in voor onze omgeving. Daarbij ondersteunen wij verenigingen om hun afval goed op te vangen en gescheiden aan te kunnen leveren. Afvalscheiding is niet alleen een zaak van burgers bij hun woning, maar ook in hun vrije tijd. Daarom stellen wij ook containers ter beschikking aan verenigingen en goede doelen om hun steentje bij te dragen aan een betere afvalscheiding. Want een beter milieu, begint nog steeds bij jezelf!

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.