Plastic container direct bestellen? Plastic afval scheiden we tegenwoordig. Dit heeft twee directe voordelen. Ten eerste is het scheiden van plastic erg goed voor het milieu. Ten tweede houden alle huishoudens in Nederland een stuk meer ruimte over in de ‘reguliere’ afvalbak. Het zal u misschien al opgevallen zijn hoeveel verpakkingen van plastic zijn. Denk hierbij aan PET flesjes, flacons en boterkuipjes. Of denk aan: shampoo-flessen, yoghurtbekers, plastic folies, plastic tasjes en plastic schaaltjes.

webshop
plastic container

De introductie van het scheiden van plastic afval

Om huishoudens in Nederland bewust te maken van de voordelen van het scheiden van plastic afval, is er een campagne geïntroduceerd. Het oranje mannetje, de plastic container wordt ook wel de ‘Plastic Hero’ genoemd. Deze plastic container is wekenlang te zien geweest in allerlei media. De boodschap van ‘Plastic Hero’ was om ons plastic afval voortaan te scheiden. Om het mensen makkelijker te maken, krijgt elk huishouden om de zoveel tijd een aantal plastic zakken toegestuurd. Daarnaast heeft elk huishouden in Nederland een groen karton ontvangen. Door het groene karton in de plastic zak te plaatsen, ontstaat er een container.

Plastic nog makkelijker scheiden? Een plastic container is de oplossing!

Veel mensen zijn blij dat zij het plastic tegenwoordig kunnen scheiden, maar zijn niet helemaal gelukkig met de oplossing met het karton en de plastic zak. Dit systeem is namelijk niet afsluitbaar en daardoor gevoelig voor insecten en bacteriën. Ook huisdieren snuffelen graag in de plastic bak, en willen deze nog wel eens omgooien. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: de plastic container. Ook voor overige producten bent u bij ons aan het juiste adres. Een algemene Kliko kopen kan namelijk ook!

Plastic makkelijk scheiden

De container is speciaal ontwikkeld voor de inzameling van plastic en kunststof verpakkingen. De plastic container is qua afmeting afgestemd op de plastic zak die u van de gemeente toegestuurd krijgt. Zoals op de afbeelding te zien is, beschikt de plastic container over een afsluitbaar deksel. Vocht, stankoverlast en insecten krijgen hierdoor geen kans. De plastic container is het ideale opslagmiddel! Maar ook voor een kliko ombouw moet u bij Kliko.nl zijn! Of voor een normale afvalcontainer bent u bij Kliko op het juiste adres!

Wij leveren de plastic container zonder bestickering.

Plastic container kopen

Wilt u de plastic container kopen? Wij leveren de container zowel aan bedrijven als aan particulieren. Mocht u nog vragen hebben over de aanschaf van een plastic container, dan kunt u ons een e-mail sturen via info@klikostore.nl (of gebruik het contactformulier). Ook kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken via +31 (0) 318 55 93 93.

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.