Het bedrijf achter de wereldberoemde container

Kliko Eurobins, Kliko W.T.S., Klikotronics en Kliko Belgium, allen bekend van de Kliko minicontainer en ondergrondse afvalsystemen, zijn al jaar en dag trendsetters in de afvalwereld.

Sinds eind jaren ’80 en eind jaren ’90 van de vorige eeuw, zijn Kliko Eurobins en Kliko W.T.S. actief op de markt van afvalinzameling. Eurobins met onder andere de Kliko container en W.T.S. met ondergrondse afvalsystemen zoals het KTZ systeem.

Kliko familie
Door de bekendheid van de Kliko minicontainer, staan de bedrijven ook wel bekend als “Kliko”. Inmiddels zijn beide bedrijven een familiebedrijf geworden en betreden de markt als Kliko Groep. Ook is het scala aan producten zeer uitgebreid, en kunt u met al uw vragen bij “Kliko” terecht. Van 10 liter kunststof emmer tot 5000 liter ondergrondse container. Van RFID chip tot toegangscontrole systeem en van uitzetservice tot en met reinigingswerkzaamheden, de Kliko familie is groot!

Blijven innoveren
Onze drijfveren zijn innovatieve producten en diensten op de markt te brengen, waar iedereen de voordelen van merkt. Kwaliteit staat daarbij voorop. Een goed en slim systeem draagt bij aan een goede afvalinzameling. Hoe beter de afvalinzameling, hoe gezonder het milieu om ons heen wordt. En des te meer kosten dit bespaart voor u en uw klanten. Hergebruik en recycling van materialen, dat is de toekomst. Innovatie is vooruitgang, stilstand is achteruitgang.

Trendsetter

Door de continue veranderingen in de vraag vanuit de markt, positioneert de Kliko Groep zich in de markt als trendsetter en innovators van afvalinzamelsystemen. Veel breed toegepaste technische oplossingen komen van de hand van Kliko. Voor iedere vraag een antwoord, voor ieder probleem een oplossing. In de lange geschiedenis die Kliko achter zich heeft liggen, is het bedrijf ontwikkelt en uitgegroeid van eenvoudig handelshuis tot een complete serviceorganisatie.

Wilt u onderdeel uitmaken van de Kliko familie? We heten u van harte welkom!

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.