HomeAfvalcontainer

Afvalcontainer

Afvalcontainer

Heeft u gezocht op: afvalcontainer kopen? Om een afvalcontainer te kopen bent u bij Kliko aan het juiste adres.  Wij zijn sinds eind jaren ’80 actief op de afvalmarkt. Wij zijn voornamelijk bekend van de minicontainer (ook wel ‘Kliko’ in de volksmond) maar leveren daarnaast ook KTZ-systemen en andere producten. Wij vinden het belangrijk om te blijven innoveren, en zijn continue op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren. Het milieu is namelijk gebaat bij een zo efficiënt mogelijke manier van afvalinzameling en recycling. Wilt u een afvalcontainer kopen? Bekijk ons huidige aanbod afvalcontainers op onze webshop.

webshop

afvalcontainer

Aanbod afvalcontainers

De laatste jaren heeft Kliko veel verschillende afvalcontainers ontworpen. Geef uw terrein een professionele uitstraling met een ondergrondse afvalcontainer. U zamelt met deze container uw afval in op een efficiënte en ruimtebesparende manier. Ook kunt u bij Kliko terecht voor de bekende mini afvalcontainer, ‘Kliko’ in de volksmond. Dit is de container die u al bij bijna ieder huishouden ziet staan. Bent u op zoek naar een afvalcontainer die geschikt is voor brandgevaarlijk of oliehoudend afval? Dan zijn onze afvalcontainers van staal een goede keuze. Een stalen afvalcontainer kopen kunt u uiteraard doen bij Kliko.nl!

Behalve een groot aanbod afvalcontainers, kunt u bij ons ook terecht voor bijbehorende accessoires. Zo kunt u met een kantelslot voorkomen dat iemand anders iets in uw container gooit.

Depotcontainers en vierwielcontainers

Zamel ieder type afval in met onze depotcontainers. Met deze container kunt u niet alleen veel volume opslaan, maar ook snel inzamelen. De inworpopening en de kleuren van de container kunnen eenvoudig aangepast worden. Wilt u een afvalcontainer kopen die u eenvoudig kunt verplaatsen? Ga dan voor een vierwielcontainer. In deze container kunt u veel afval kwijt. Bij Kliko kunt u terecht voor een afvalcontainer die past bij uw situatie. Ook zijn er genoeg aanpassingen mogelijk bij een vierwielcontainer van Kliko. Ook voor een kliko ombouw moet u bij Kliko.nl zijn!

afvalcontainer kopenafvalcontainer kopen
webshop

Afvalcontainer kopen bij Kliko?

afvalcontainer kliko

Wilt u een afvalcontainer kopen bij Kliko? Vraag dan een offerte aan of bekijk onze webshop. Al onze containers zijn geproduceerd volgens EN 840. Daarnaast zijn de containers getest en gecertificeerd volgens RAL en 100% recyclebaar. Voor een snelle levering, kwaliteit en goed geprijsde producten kiest u voor Kliko! Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact op met ons.

Kliko
10 /10- 7 beoordelingen 

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.