Heeft u gezocht op: afvalcontainer kopen? Om een afvalcontainer te kopen bent u bij Kliko aan het juiste adres.  Wij zijn sinds eind jaren ’80 actief op de afvalmarkt. Wij zijn voornamelijk bekend van de minicontainer (ook wel ‘Kliko’ in de volksmond) maar leveren daarnaast ook KTZ-systemen en andere producten. Wij vinden het belangrijk om te blijven innoveren, en zijn continue op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren. Het milieu is namelijk gebaat bij een zo efficiënt mogelijke manier van afvalinzameling en recycling. Wilt u een afvalcontainer kopen? Bekijk ons huidige aanbod afvalcontainers op onze webshop.

webshop

afvalcontainer

Aanbod afvalcontainers

De laatste jaren heeft Kliko veel verschillende afvalcontainers ontworpen. Geef uw terrein een professionele uitstraling met een ondergrondse afvalcontainer. U zamelt met deze container uw afval in op een efficiënte en ruimtebesparende manier. Ook kunt u bij Kliko terecht voor de bekende mini afvalcontainer, ‘Kliko’ in de volksmond. Dit is de container die u al bij bijna ieder huishouden ziet staan. Bent u op zoek naar een afvalcontainer die geschikt is voor brandgevaarlijk of oliehoudend afval? Dan zijn onze afvalcontainers van staal een goede keuze. Een stalen afvalcontainer kopen kunt u uiteraard doen bij Kliko.nl!

Behalve een groot aanbod afvalcontainers, kunt u bij ons ook terecht voor bijbehorende accessoires. Zo kunt u met een kantelslot voorkomen dat iemand anders iets in uw container gooit.

Depotcontainers en vierwielcontainers

Zamel ieder type afval in met onze depotcontainers. Met deze container kunt u niet alleen veel volume opslaan, maar ook snel inzamelen. De inworpopening en de kleuren van de container kunnen eenvoudig aangepast worden. Wilt u een afvalcontainer kopen die u eenvoudig kunt verplaatsen? Ga dan voor een vierwielcontainer. In deze container kunt u veel afval kwijt. Bij Kliko kunt u terecht voor een afvalcontainer die past bij uw situatie. Ook zijn er genoeg aanpassingen mogelijk bij een vierwielcontainer van Kliko. Ook voor een kliko ombouw moet u bij Kliko.nl zijn!

afvalcontainer kopenafvalcontainer kopen
webshop

Registratie van uw afvalcontainers

Grote bedrijven beschikken vaak over complete containerparken, bestaande uit een groot aantal verschillende soorten containers. Het is belangrijk hierbij het overzicht te houden, om te kunnen bepalen in hoeverre al deze containers noodzakelijk zijn en of ze op efficiënte wijze ingezet worden. Door dit helder in kaart te brengen kunt u aanzienlijk besparen op de logistieke kosten voor uw afvalinzameling. Sterker nog: alleen al door registratie van uw afvalcontainers blijkt in de praktijk de hoeveelheid restafval die geproduceerd wordt af te nemen. Afvalcontainerregistratie bespaart u dus kosten.

Met onze systemen kunnen wij u zeer gedetailleerde data verschaffen over de inhoud en efficiëntie van uw afvalcontainers. Van volumes tot exact gewicht en dat alles met behulp van eenvoudig te beheren software. Met enkele klikken ziet u welke afvalcontainers noodzakelijk zijn en welke inefficiënt gebruikt worden.

Afvalcontainers voor iedereen

Met onze afvalcontainers bedienen we heel Nederland. Van particulieren tot bedrijven en van afvalinzamelaars tot gemeenten. Een Kliko is immers verkrijgbaar in vele soorten en maten en is eigenlijk overal noodzakelijk. Bovendien spreken we weliswaar van afvalcontainers, maar kunt u een Kliko vanwege zijn praktische vormgeving en handige verplaatsbaarheid ook voor de opslag van diverse goederen gebruiken. Van hockeysticks op de hockeyclub tot speelgoed bij u thuis. Direct een Kliko kopen? Bekijk ons aanbod.

Afvalcontainers voor bedrijven

Voor bedrijven zijn er onder meer de zogeheten archiefcontainers, waarin u uw vertrouwelijke documenten kunt afscheiden, zonder dat onbevoegden hierbij kunnen komen. En voor magazijnen waar dagelijks veel afvalmateriaal ontstaat hebben we kunststof en metalen vierwielcontainers met diverse inhoudsmaten. Deze zijn op maat te voorzien van diverse inworpopeningen en sloten.

Service voor afvalinzamelaars

Naast afvalcontainers leveren we ook diverse diensten en producten voor afvalinzamelaars, om de afvalinzamelingsprocessen te optimaliseren. We denken met u mee voor een efficiëntere inzet van uw wagenpark, het verwerken van grote volumes, facturatie en route-optimalisatie. Kortom: Kliko biedt complete logistieke totaaloplossing voor afvalinzamelaars. In heel Europa maken reeds de grootste inzamelaars gebruik van onze diensten, naar volle tevredenheid. Wij koppelen eenvoudig al uw systemen, zodat u zich enkel nog hoeft bezig te houden met de uitvoering van uw werkzaamheden.

Afvalcontainer kopen bij Kliko?

afvalcontainer kliko

Wilt u een afvalcontainer kopen bij Kliko? Vraag dan een offerte aan of bekijk onze webshop. Al onze containers zijn geproduceerd volgens EN 840. Daarnaast zijn de containers getest en gecertificeerd volgens RAL en 100% recyclebaar. Voor een snelle levering, kwaliteit en goed geprijsde producten kiest u voor Kliko! Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact op met ons.

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.