Een Kliko kopen… In sommige gevallen is het puur een noodzaak. Zo kan uw oude model de geest hebben gegeven of voldoet deze niet meer aan de eisen. In andere gevallen wenst u er uit eigen beweging één aan te schaffen. Voor extra opslagcapaciteit bijvoorbeeld. Wat uw reden ook is: bij Kliko kunt u altijd terecht. Bedrijven. Gemeenten. Particulieren. Iedereen is bij ons welkom. Interesse? Bekijk het aanbod en vraag vandaag nog een offerte aan. Uw Kliko kopen doet u natuurlijk bij ons!

webshop

Kliko kopen

Wat is een Kliko?

Vrijwel ieder huishouden heeft er één in de tuin staan: de minicontainer. Voor plastic. Voor papier. Voor GFT. In de volksmond worden ze ook wel Kliko’s genoemd. Dat is immers de naam die er vaak op staat. Het kopen van een echte Kliko heeft een aantal voordelen. Zo is het model volgens de EN 840 geproduceerd. Getest en gecertificeerd volgens RAL. En ook nog eens 100% recyclebaar. Een Kliko kopen: waarom zou u voor iets anders kiezen?

Verschillende modellen

Door de jaren heen zijn er verschillende systemen voor de Kliko bedacht. De zijbelading met grabber. Het Diamondsysteem. De KAM-achterbeladingen. Voor elk van hen kunt u bij ons een bijpassende Kliko kopen. Zo regelen wij de afvalstromen van Nederland zo efficiënt mogelijk in. Vandaag nog een Kliko kopen? Het kan!

Waarom een kliko kopen?

Een Kliko kopen kunt u om allerlei redenen doen. Bij de meeste mensen staat het opvangen van afval – zoals verwacht – op nummer één. Onze minicontainers zijn daarnaast ook goed te gebruiken voor de opslag van allerlei voorwerpen. Denk aan voetballen, tennisballen en speelgoed. Het kan allemaal!

Een goede afvalstroom met Kliko

Al sinds de eind jaren ‘80 zijn Eurobins en W.T.S. actief binnen de afvalmarkt. De Kliko. Het ondergrondse KTZ-afvalsysteem. Ze komen beide van hun hand. Samen zijn de bedrijven onderdeel van de Kliko-familie. Hun doel? Innovatieve producten en diensten op de markt zetten en blijven zetten. Een Kliko kopen bij ons betekent dus dat u altijd meegaat met de tijd. Onze ontwikkelingen gaan immers in rap tempo door. Naast het kopen van een Kliko, kunt u daarom ook voor andere afvalgerelateerde producten bij ons terecht.

Direct een kliko kopen?

Heeft u een nieuwe minicontainer nodig? Dan bent u vast op zoek naar één van goede kwaliteit. En wat is er in dat geval beter dan het origineel? Bestel uw container daarom rechtstreeks bij Kliko. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan of bestel de gewenste variant direct in de webshop. Heeft u een vraag? Vul dan ons contactformulier in. Bellen kan ook. Dit kan naar (+31) 0318 55 93 93 (NL) of (+32) 03-238 50 39 (BE). Een Kliko kopen: dat doe u natuurlijk bij ons!

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.