Naamswijziging onderstreept eenheid en veelzijdigheid

Deel dit artikel

Met ingang van 1 januari 2021 zijn de namen van Eurobins, Waste Technology Service en Eurobins Belgium gewijzigd in Kliko Eurobins BV, Kliko WTS BV en Kliko Belgium BV. Samen met Klikotronics BV treden zij naar buiten onder de naam Kliko Groep.

Kliko Groep

Al jaren zijn Eurobins en WTS bekende namen in de afvalbranche in de gehele Benelux en daarbuiten. In de markt staan zij ook wel bekend als “Kliko” vanwege de enorme bekendheid van de Kliko minicontainer die Eurobins verkoopt.

“We komen al jaren bij onze klanten en spreken dan niet alleen over de Kliko. We zijn in de jaren steeds breder actief geworden in de afvalbranche. Steeds vaker gaan de gesprekken over allerlei productcategorieën, die ook meer en meer met elkaar versmelten. Deze trend zal zich in de toekomst steeds verder doorzetten, verwachten wij”, aldus directeur Harry Achterberg.

Meer dan alleen de Kliko

De naam Kliko omvat inmiddels dus veel meer dan alleen de bekende kunststof minicontainer. Inmiddels zijn er ook Kliko vierwielcontainers, palletboxen, ondergrondse containers en registratiesystemen. Daarom is besloten om als eenheid naar buiten te treden en de naam Kliko terug te laten keren en het geheel als Kliko Groep te communiceren.

Technisch directeur Wilfred van Viegen: “Met name bij ondergrondse containers zien we steeds meer een versmelting met andere productgroepen. Niet alleen in hardware, maar ook in software. De verschillende datastromen vanuit verschillende productgroepen samen in één softwarepakket is iets wat wij steeds vaker realiseren voor onze klanten. Alles samenvoegen in één pakket. De markt benaderen als groep, de Kliko Groep, is voor ons dan ook een logische stap”.

Uniek

De Kliko Groep is als familiebedrijf een uniek bedrijf in de afvalbranche. Als enige in de markt leveren zij het totale productgamma wat de afvalinzamelbranche nodig heeft. Van container met chip tot boordcomputers in de inzamelvoertuigen en van ondergrondse met toegangscontrole tot en met onderhoud en reiniging. Bezoek voor meer informatie de vernieuwde website www.kliko.nl. of www.kliko.be.

Kliko Groep

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.