KLIKO INNOVATIE DAGEN 2023

Deel dit artikel

Op woensdag 13 en donderdag 14 september 2023, organiseert Kliko weer voor de eerste maal sinds 2019 haar “Innovatie Dagen” voor zakelijke relaties en belangstellenden uit de branche.

De Kliko Innovatie Dagen zijn twee dagen boordevol demonstraties van nieuwe technieken, het zelf uitproberen en het kennismaken met de koplopers uit de afvalbranche.

Samen met onze partners heten wij u van harte welkom op onze locatie in Veenendaal, waar wij u, onder het genot van een hapje en een drankje, graag meenemen naar de laatste stand van de techniek en u de nieuwste ontwikkelingen presenteren.

Thema’s die aan bod komen zijn onder andere circulariteit en duurzaamheid; hoe zorgen we nú voor de beste inzameling van afvalstoffen als grondstoffen voor de toekomst? Hoe kan je een smartphone gebruiken bij ondergrondse containers? Op welke manier kunnen we profiteren van de ontwikkelingen op het gebied van “artificial intelligence”? Dit zijn slechts enkele onderwerpen die tijdens deze dagen aan de orde komen.

Heeft u interesse om aanwezig te zijn? Op 13 of 14 september aanstaande kunt u tussen 09.30 en 16.30 uur bij ons inlopen wanneer u wilt. Aanmelden kan via onze website: https://www.kliko.nl/aanmelden/

U bent van harte welkom!

Kliko Groep

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.