Kliko Groep haalt ISO27001 certificaat

Deel dit artikel

In een tijdperk waarin digitale gegevens een onschatbare waarde hebben, staat informatiebeveiliging centraal in het waarborgen van het vertrouwen van klanten. Bij Kliko Groep streven we voortdurend naar het beste, niet alleen in onze producten en diensten, maar ook in de manier waarop we de gegevens van onze klanten beheren en beschermen. Daarom zijn we verheugd aan te kondigen dat we het ISO 27001-certificaat hebben behaald, een internationaal erkende standaard voor informatiebeveiliging.

ISO 27001 is een norm die specificeert hoe een Information Security Management System (ISMS) moet worden opgezet en beheerd. Het biedt een raamwerk voor het implementeren van beveiligingsmaatregelen die de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie waarborgen. Door het behalen van het ISO 27001-certificaat bevestigen we bij Kliko Groep dat we voldoen aan de strenge eisen.

Streven naar verbetering

Bij Kliko Groep zijn we vastbesloten om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het behalen van het ISO 27001-certificaat is een bewijs daarvan. We blijven streven naar verbetering en innovatie op het gebied van informatiebeveiliging. Daardoor kunnen onze klanten met vertrouwen blijven samenwerken met ons bedrijf.

  • Verhoogd Vertrouwen: Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun gegevens bij ons in veilige handen zijn. Het ISO 27001-certificaat bevestigt ons engagement voor het handhaven van de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging.
  • Verbeterde Beveiliging: Door het implementeren van het ISMS zoals voorgeschreven door ISO 27001, versterken we onze beveiligingsmaatregelen en verminderen we het risico op datalekken en inbreuken op de privacy.
  • Bescherming van Bedrijfscontinuïteit: Informatie is een van de meest waardevolle bedrijfsmiddelen geworden. Met ISO 27001-certificering zorgen we ervoor dat onze bedrijfsprocessen veerkrachtig zijn. Hierdoor kunnen we snel herstellen van incidenten, wat de bedrijfscontinuïteit ten goede komt.
  • Voldoen aan Regelgeving: Steeds meer regelgevende instanties vereisen dat organisaties aantoonbaar voldoen aan informatiebeveiligingsnormen. Met ons ISO 27001-certificaat kunnen klanten erop vertrouwen dat we voldoen aan relevante wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.
  • Efficiënter Risicobeheer: ISO 27001 moedigt een risicogebaseerde benadering van informatiebeveiliging aan. Door risico’s te identificeren en te beheren, kunnen we onze middelen effectiever inzetten. Daarnaast concentreren we ons op gebieden waar de grootste bedreigingen zich voordoen.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over hoe we bij Kliko Groep de veiligheid van uw gegevens waarborgen. En hoe we u kunnen helpen uw eigen informatiebeveiligingsdoelstellingen te bereiken.

Kliko Groep

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.