40.000 kliko’s voor Goeree-Overflakkee

Deel dit artikel

Sinds 2020 is de RAD een samenwerking gestart met gemeente Goeree Overflakkee. Vanaf 20 mei 2021 zal de afvalinzameling met een nieuw type minicontainer gaan starten. Hiervoor zullen 40.000 rest- en gft-containers omgewisseld gaan worden naar het diamond (DU) systeem.

Deze logistieke megaoperatie zal in ca. 4 weken tijd uitgevoerd worden op geheel Goeree Overflakkee. Met deze nieuwe containers kan RAD nog efficiënter de afvalinzameling verzorgen voor haar opdrachtgever.

DU containers Kliko

Via Europese aanbesteding zijn de DU containers van Kliko Eurobins als beste uit de test gekomen. Zowel financieel als kwalitatief bleken de Kliko containers beter dan de andere containers.

Afgelopen februari tekenden de directeuren M. Huisman (RAD) en H.W. Achterberg (Kliko Eurobins) de overeenkomst voor de levering van 40.000 containers voor Goeree Overflakkee. Daarnaast is ook de nalevering voor de jaren daarna zeker gesteld voor zowel Goeree Overflakkee als de Hoeksche Waard. Door het toekennen van de opdracht aan Kliko Eurobins zet de RAD een jarenlange relatie voort met Kliko Eurobins.

Kliko Groep

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.