100ste identsysteem voor HVC

Deel dit artikel

Identsysteem

HVC heeft haar 100ste voertuig met een Klikotronics identsysteem in ontvangst genomen. Klikotronics monteur Jurgen van ‘t Hoff droeg de auto over aan Evert-Jan Plas, beheerder openbare inzamelmiddelen van HVC.

Tien jaar geleden was de levering van het eerste registratiesysteem voor chips in minicontainers. Sindsdien heeft het registreren van chips een vlucht genomen. Onlangs introduceerde HVC het recycletarief aan haar gemeenten, waardoor een goede registratie een essentieel bedrijfsonderdeel is geworden.

Het 100ste identsysteem, is op een bijzonder voertuig gemonteerd. De belading is van VDL Translift, type Flex van de nieuwste generatie. Het chassis en de cabine is van Scania, L-serie, een zeer arbovriendelijk chassis. De combinatie van deze onderdelen maken het 100e Klikotronics voertuig van HVC tot een bijzondere uitvoering.

Evert-Jan Plas, wagenparkbeheerder van HVC: “We hebben al jaren een zeer goede relatie met Kliko, onder andere op het gebied van containerregistratie. De systemen hebben zich in de loop van de tijd bewezen en zijn ook mee geĆ«volueerd met nieuwe beladingssystemen. We groeien door, betrouwbare containerregistratie is essentieel geworden voor onze bedrijfsvoering en dat kunnen we waarmaken met de identsystemen van Kliko.”

Betrouwbare containerregistratie is essentieel geworden

Evert-Jan Plas, beheerder BOI HVC

Directeur Kliko Groep, Harry Achterberg: ” We zijn erg trots dat we alweer 100 identsystemen hebben mogen leveren aan HVC. Daarmee zorgen we ervoor dat er honderdduizenden containers op een juiste wijze wordt geregistreerd, wat steeds belangrijker wordt voor inzameldiensten zoals HVC. Samen met onze partner c-trace uit Duitsland mogen we ons inmiddels marktleider in Europa noemen.”

Kliko Groep

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.