HomeOver ons

Over ons

Het bedrijf achter de wereldberoemde container

Eurobins en W.T.S., bekend van de Kliko minicontainer en ondergrondse afvalsystemen, zijn al jaar en dag trendsetters in de afvalwereld.

Sinds eind jaren ’80 en eind jaren ’90 van de vorige eeuw, zijn Eurobins en W.T.S. actief op de markt van afvalinzameling. Eurobins met onder andere de Kliko container en W.T.S. met ondergrondse afvalsystemen zoals het KTZ systeem.

Blijven innoveren
Onze drijfveren zijn innovatieve producten en diensten op de markt te brengen, waar iedereen de voordelen van merkt. Kwaliteit staat daarbij voorop. Een goed en slim systeem draagt bij aan een goede afvalinzameling. Hoe beter de afvalinzameling, hoe gezonder het milieu om ons heen wordt. En des te meer kosten dit bespaart voor u en uw klanten. Hergebruik en recycling van materialen, dat is de toekomst. Innovatie is alles, stilstand is niks.

Kliko familie
Door de bekendheid van de Kliko minicontainer, staan Eurobins en WTS ook wel bekend als “Kliko”. Inmiddels zijn beide bedrijven een familiebedrijf geworden. Ook is het scala aan producten zeer uitgebreid, en kunt u met al uw vragen bij “Kliko” terecht. Van 10 liter kunststof emmer tot 5000 liter ondergrondse container. Van RFID chip tot toegangscontrole systeem en van uitzetservice tot en met reinigingswerkzaamheden, de Kliko familie is groot!

Wilt u onderdeel uitmaken van de Kliko familie? We heten u van harte welkom!

 

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.