donderdag 13 juni 2019

Winnaar KLIKO RDD win-actie bekend!

Tijdens de afgelopen editie van de Reinigingsdemodagen op het terrein van Nationaal Militair museum in Soesterberg, was er een tablet te winnen bij de stand van Kliko. Dit door een ludieke actie.

In een doorzichtige Kliko container waren een onbekend aantal HDPE doppen zichtbaar. HDPE is het materiaal waarvan een kliko gemaakt wordt.

Bezoekers konden raden hoeveel doppen er in de kliko zaten. Er waren in totaal 427 inzendingen, uiteenlopend van 499 doppen in de kliko tot 110.000 stuks. Na telling bleken er 8173 doppen in de container te zitten. Dhr. Vaesen uit België is met zijn inzending van 8200 stuks het dichtst in de buurt van het werkelijke aantal gekomen. Op de facebook pagina van Kliko is een filmpje zichtbaar met de daadwerkelijke telling van de HDPE dopjes.

Naast deze raad-en-win actie waren er onder andere op de stand van Kliko nieuwe producten te zien op het gebied van ondergrondse containers. Ook was er de 100% circulaire container zichtbaar die Kliko de komende jaren zal gaan leveren aan de stad Rotterdam.

De prijs van de raad-en-win actie zal binnenkort overhandigd worden aan de winnaar.

Ander nieuws

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.