woensdag 08 maart 2017

Wijk bij Duurstede krijgt ondergrondse containers

Waste Technology Service levert in heel Europa ondergrondse containers, maar wat is er mooier dan een project op steenworp afstand van ons bedrijf in Veenendaal? Wij zijn dan ook zeer verheugd opnieuw gemeente Wijk bij Duurstede van ondergrondse containers te mogen voorzien.

De opdracht is gegund naar aanleiding van een Europese aanbesteding. In de beoordeling van de offerte is naast prijs en kwaliteit de gebruiksvriendelijkheid voor bewoners een belangrijk onderdeel geweest. Al bij het ontwerp van de container is aandacht besteed aan minder valide bewoners. Het bewijs van gebruiksvriendelijkheid voor minder valide bewoners wordt geleverd doordat de container gecertificeerd is volgens de Integrale Toegankelijkheidsstandaard (ITs).  

 

 

Maar wat heb je aan goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid wanneer een ondergrondse afvalcontainer uiteindelijk niet goed in de grond wordt geplaatst? Al vanaf het voorbereiden van de offerte betrekken wij daarom alle disciplines die bij de uiteindelijke uitvoering van de opdracht betrokken zijn. Zo hebben onze eigen civieltechnische ingenieurs een belangrijke rol gespeeld in het samenstellen van het plan van aanpak. De wijze waarop Waste Technology Service voornemens is om de opdracht te gaan uitvoeren is dan ook als positief beoordeeld door de opdrachtgever.  

 

 

Op de foto bij dit artikel ziet u de ondergrondse containers die Waste Technology Service vorig jaar mocht leveren bij de nieuwbouw van de Jumbo in Wijk bij Duurstede.

 

Ander nieuws

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.