dinsdag 27 augustus 2019

Innovaties tijdens de Kliko Innovatie Dagen

Op 18 en 19 september zijn in Veenendaal de Kliko Innovatiedagen. Hier zal Kliko samen met partners uit binnen- en buitenland diverse nieuwe innovatieve oplossingen ten toon stellen die toegepast kunnen worden in de afvalbranche.

Zo zal Kliko onder andere een nieuwe productlijn lanceren: Kliko Heavy Duty. Dit zijn producten die voor het zware werk in gezet kunnen worden. Denk hierbij onder andere aan een compleet nieuwe lijn vierwielcontainers, maar ook een vernieuwde lijn palletboxen, gemaakt uit circulair materiaal en uit één geheel gespoten.

Terberg Matec, Mercedes Benz en Kliko zullen ook een gloednieuwe KTZ inzamelvoertuig demonstreren. Met het automatische zijbeladingssysteem voor ondergrondse containers, kunnen ondergrondse container nu nog sneller en veiliger  worden ingezameld.

Ook zullen diverse elektrische beladingen van onder andere Haller Benelux worden gedemonstreerd. Hierdoor is geluidsarm inzamelen mogelijk geworden, waar dan ook.

De Kliko Innovatie Dagen zijn gratis te bezoeken, maar vooraf aanmelden is wel gewenst. Dit kunt u gratis doen via www.kliko.nl/innovatiedagen.

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.