donderdag 27 augustus 2015

Gemeente Dongen krijgt 27.000 nieuwe kliko's

De gemeente Dongen heeft middels een Europese aanbesteding voor Kliko gekozen als partner voor de vernieuwing van haar containerpark. Kliko Eurobins kwam als economisch meest voordelige inschrijving uit de bus.

De gemeente Dongen gaat ca. 27.000 nieuwe kliko’s aanschaffen met een inhoud van 180 liter. Al deze containers zullen ook een chip krijgen en worden voorzien van reflectoren voor een goede zichtbaarheid in het donker en tijdens de wintermaanden. Ieder huishouden krijgt een set van drie 180 liter containers voor restafval, GFT-afval en oud papier. Op deze wijze gaat de gemeente in één stap van een verouderd containerpark naar de nieuwste stand van de techniek. Door te kiezen voor één bepaald volume container met een gekleurd deksel, behaald de gemeente grote logistieke voordelen.

Kliko Eurobins mag het hele project verzorgen, van levering en het registreren van de nieuwe minicontainers tot en met het omruilen en afvoeren van de bestaande containers. Het project zal in het najaar van 2015 van start gaan en zal voor het eind van het jaar afgerond zijn.

Ander nieuws

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.