dinsdag 29 december 2015

Een gezond en gelukkig 2016 gewenst!

Namens alle medewerkers van de bedrijven binnen de Kliko-groep wensen wij u een gezond en voorspoedig 2016 toe! Het nieuwe jaar beloofd wederom een roerig jaar te worden op afvalgebied.

Afgelopen jaar hebben veel gemeenten de stap gemaakt naar het scheiden van PMD afval. Veel gemeenten hebben wij daarbij mogen helpen om dit zo soepel en goed mogelijk in te voeren en hebben wij vele kliko’s en ondergrondse containers mogen leveren. Ook het registreren van afval heeft een grote vlucht genomen. Ook in het nieuwe jaar zal deze trend zich verder doorzetten.

In dit nieuwe jaar hopen wij ook weer met nieuwe innovatieve producten en diensten de markt te betreden, naast onze bekende diensten en producten. Hierin zal de transitie van afval naar grondstof een centrale rol spelen.

Wij hopen u met uw vraagstukken te kunnen helpen. Of dat nu gaat om dat juiste type kliko te vinden of dat het een totaaloplossing moet zijn van nieuwe inzamelmiddelen in combinatie met registratie en routeoptimalisatie, wij staan klaar voor het gesprek!

Een goed en innovatief 2016 toegewenst!

 

Ander nieuws

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.