zaterdag 03 januari 2015

Een gelukkig 2015 toegewenst!

Namens alle medewerkers van de bedrijven binnen de Kliko-groep wensen wij u een gezond en voorspoedig 2015 toe! Het nieuwe jaar beloofd een roerig jaar te worden op afval gebied.

Het nieuwe jaar beloofd een roerig jaar te worden op afval gebied. Veel gemeenten zullen dit jaar een transitie in gaan zetten, waarbij afval niet meer genoemd zal worden maar gekeken wordt naar grondstoffen. Welke stoffen zijn nog te recyclen of te hergebruiken. Vaak hoort daar ook een andere inzamelmethodiek bij. Deze wijziging van denken over afval, zal ook bij de burgers moeten inbedden. Bewust worden van hoeveel bruikbare stoffen men thuis heeft binnen het “huidige afval”.

In dit nieuwe jaar hopen wij ook weer met nieuwe innovatieve producten en diensten de markt te betreden, naast onze bekende diensten en producten. Hierin zal de transitie van afval naar grondstof een centrale rol spelen.

Wij hopen u met uw vraagstukken te kunnen helpen. Of dat nu gaat om het juiste type kliko te vinden of dat het een totaaloplossing moet zijn van nieuwe inzamelmiddelen in combinatie met registratie en routeoptimalisatie, wij staan klaar voor het gesprek!

Een goed en innovatief 2015 toegewenst!

Ander nieuws

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.