woensdag 29 juni 2016

Kliko Innovatie Dagen

Professioneel met afval(inzameling) bezig? Ook benieuwd of er een oplossing is voor uw probleem? Of vragen over de werking van een product? Of op zoek naar invulling voor het nieuwe afvalbeleidsplan? Dan zijn de Kliko Innovatie Dagen op 7&8 september bij uitstek geschikt om te bezoeken.

Eens in de vijf jaar organiseert Kliko de Kliko Innovatie Dagen. Tijdens deze minibeurs staan de afvalinzamelmiddelen en hun bijbehorende ontwikkelingen en innovaties centraal. Of het nu gaat om ondergrondse containers, de kliko zelf of eventuele registratiemiddelen, alles is in werking zichtbaar. Daarnaast zijn er diverse presentaties uit het binnen- en buitenland over de manier waarop zij omgaan met afvalscheiding en afvalinzameling.

Uiteraard is er onder het genot van een hapje en een drankje ook uitgebreid de mogelijkheid om met uw collega’s uit het hele land ervaring uit te wisselen.

Naast producten en diensten van Kliko zullen tijdens de Kliko Innovatie Dagen ook producten en diensten van onder andere Haller, AW materieel en Ctrace uit Duitsland. U komt toch ook?

Binnenkort worden de uitnodigingen verstuurd. U kunt zicht alvast aanmelden op onze website.

Ander nieuws

Weten wat Kliko voor u kan betekenen?

Laat ons u bellen, wij vertellen het u graag.